Gå til hovedinnhold Gå til søk

Premium Partner
Poweroffice Go

Vi ønsker å gjøre veien din enklere!

Vi er nå Premium Partner 


Vi er glade for å meddele at vi nå er Premium Partner av PowerOffice Go.

Å kunne tilby et regnskapssystem med høy kundetilfredshet er viktig for oss. Vi ønsker gjerne et system som fungerer optimalt, uten at det går på bekostning av brukervennligheten. Det skal være være enkelt og funksjonelt!

Regnskap Norge har i flere år gjort undersøkelser på hvilket regnskapssystem som er foretrukket blant deres medlemmer. PowerOffice Go har flere år på rad vært å finne blant de mest foretrukne, og er således et populært system i bransjen. På landsbasis finnes det i underkant av 40 Premium Partnere. På Helgeland finnes det kun èn – og det er oss!

Regnskap Norge «Fakta om Økonomisystemer»


Premium Partner – hva betyr det for deg?

Det betyr at vi har spisskompetanse i systemet – og at vi kan tilby deg support!
Vi har over 100 aktive klienter i systemet, vi har kunder innen alle ulike moduler og vi har tatt nødvendige kurs. For deg som kunde betyr det at du kan føle deg helt trygg på at vi har god kjennskap til systemet, og at vi er i stand til å hjelpe deg ved behov! 


Support


Vi kan bistå nye brukere med overgang til Poweroffice Go, hjelpe til med integrasjoner og «skreddersøm» for din bedrift, og yte generell support i systemet. Vi svarer gjerne på spørsmål rundt systemet og ser på løsninger som kan være aktuelle sammen med deg. Du trenger ikke være regnskapskunde hos oss for å benytte deg av våre support-tjenester.


Ønsker du å vite mer om PowerOffice Go? 

Om PowerOffice Go
PowerOffice Go nettside