Gå til hovedinnhold Gå til søk

PowerOffice Go

Å kunne tilby et regnskapssystem med høy kundetilfredshet er viktig for oss!

Systemet er skybasert og du kan logge på hvor som helst, når som helst. Grensesnittet er enkelt og brukervennlig. Systemet kan kobles opp mot foretakets bankforbindelse, noe som forenkler regnskapsførselen. Poweroffice Go kan brukes av både regnskapsfører og foretaket, noe som gir alle en oppdatert og god oversikt over økonomien. Systemet gir mulighet for å tilpasse arbeidsfordelingen mellom bedrift og regnskapsfører.

・Enkelt og brukervennlig
・Skybasert med fokus på automatiserte prosesser
・Tilgjengelig når som helst, hvor som helst
・Gir en oversikt i «nåtid»
・Kan tilpasses etter behov
・Mulighet til å samarbeide direkte i systemet
・Tilbyr app på mobil

Litt om oss
Vi samarbeider med små og store kunder innen ulike bransjer, og kan tilby varierte tjenester og spisset kompetanse tilpasset din bedrift. Hos oss møter du dedikerte team og ansatte, og vi er ligger langt fremme i skoene når det gjelder løsninger. Vi bistår med:

・Bedriftsrådgivning
・Regnskaps og årsoppgjør
・Faktura og oppfølging
・Lønn og personal

Support

Vi er Partner av PowerOffice, noe som betyr at vi har spisskompetanse i systemet. Vi kan bistå nye brukere med overgang til Poweroffice, hjelpe til med integrasjoner og «skreddersøm» for din bedrift, og yte generell support i systemet.

Vi svarer gjerne på spørsmål rundt systemet og ser på løsninger som kan være aktuelle sammen med deg. Du trenger ikke være regnskapskunde hos oss for å benytte deg av våre support-tjenester.

Kontakt en av våre konsulenter angående PowerOffice Go:

Håkon Bogen

Fagansvarlig og statsautorisert regnskapsfører

Stian Trulsen

Statsautorisert regnskapsfører

Thomas Nilssen

Leder consulting